Tuotteita ja palveluita

 

Tuotamme kuitupellavaa ja siitä jalostettuja jakeita ennen kaikkea yritysasiakkaille. Päätuotteitamme ovat pitkät ja lyhyet pellavakuidut, ja niistä edelleen jalostetut langat. 

 

Juuri nyt: Vuoden 2022 sadosta ollaan teettämässä pellavalankaa, ja keskustelemme mielellään yhteistyöstä sen hyödyntämisessä esimerkiksi pienissä tuotesarjoissa. 

 

Myös sivujakeille etsitään hyödyntäjiä. Pellavan päistäreet sopivat moneen käyttöön, ja mm pellavarivettä tai rohdinta on saatavilla esim perinnerakentamiseen tai huonekalujen entisöintiin. 

 

Voit myös kysellä perinteisiä pellavankäsittelytyökaluja lainaan tai työnäytöstä / luentoa tapahtumaasi. 

 

Jos mielessäsi on kuitupellavaan tai sen käyttöön liittyvä kysymys, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä! Etsitään vastauksia yhdessä.  

Yhteystiedot: leena.pesu@linenstories.fi / 045 105 7950 

verkkokauppa

 

Kehrääminen on vuoden 2023 käsityötekniikka, ja haluamme tarjota käsityön harrastajille mahdollisuuden kokeilla kotimaisen pellavakuidun käsin työstämistä!

 

Verkkokaupastamme on saatavilla pienissä erissä sekä kehruuvalmiita kuituja, että pellavaa itse työstettäväksi.

 

Kuitujen lisäksi verkkokauppaan tulee ajoittain myös muita tuotteita pienissä erissä, esim. lämmitettäviä, pellavansiemenillä täytettyjä niskatyynyjä tai vintagekankaista tehtyjä tuotteita. Käy kurkkaamassa valikoimaa!